TOP 10: ZNACI KOJI GOVORE DA SE DOPADATE DEVJCI


Kada niste sigurni na koji način vas “gleda” baš ta djevojka, onda treba da se upustite u dešifrovanje malih signala. Ovo čak može i da bude prilično zabavno. Što prije rešite misteriju, bolje za vas.

Svaki muškarac je bar jednom muvao djevojku čije misli nije mogao da “provali”. Poznato je da momci mrze neuspjeh, a samim tim i činjenicu da ne znaju jesu li “prošli” kod neke djevojke ili ne. Evo kako sa sigurnošću da znate da li ste joj se svideli.

Ako očekujete od žene da vam jasno kaže šta osjeća prema vama, onda ste na pogrešnom putu. Dok ne bude sigurna da su osjećanja obostrana, nema šanse da progovori o tome. Ali kasnije, nećete moći da je zaustavite.

Ukoliko vam je zaista stalo do nje i želite da znate kolike su vam šanse, onda nije potrebno da vam to otvoreno kaže, već možete i sami da zaključite, piše Your Tango.

Ženska osoba ne može u potpunosti da kontoliše svoje emocije i vi ste u prilici da je razotkrijete tako što ćete pratiti njeno ponašanje.

Evo koje tikove ima svaka zaljubljena žena:

  1. 1 Igra se svojom kosom


    Flert je siguran znak da je vaša izabranica zainteresovana za vas. Svaka žena ima svoj stil koketiranja, koji uključuje ili isključuje neke elemente, ali ono što sve rade je uvrtanje pramenova svoje kose. Kada žena mrsi kosu, onda vas definitivno zamišlja u pregrštu intimnih scena.

  2. 2 Gricka usne

    Žene grickaju usne onda kad žele da privuku pažnju baš na njih. To najčešće znači kako žude za poljupcem ili kako pokušavaju da vas uvuku u zonu maštanja o tome.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in

Hey! Hvala što ste podijelili ovaj članak sa prijateljima!

Ne propustite najnovije i najpopularnije novosti.
Kliknite na LIKE i pratite nas na Facebooku.