SAMO ZA MUŠKE OČI: 10+ tipova žena koje nikada ne treba da oženite! OVO JE DEFINITIVNO NAJGORA BR.7


 1. 5 Žene koje se ponašaju poput holivudskih zvezda


  Ona je navikla da bude mažena i pažena. Ali, zar nismo svi navikli na ljubav i pažnju i uvek žudimo da je imamo i u vezi? Kada su u pitanju emocije i briga o partneru tu nema podela na muško-ženske zahteve, jer na komplimente i pažnju niko nije imun i svima je neophodna. Zato, nemojte previše da se uživite u ulogu njenog zaštitinika i postanete njen sluga

  Poštovanje je osnova svake veze i dobrog odnosa, a ukoliko ona samo gleda da zadovolji sve svoje prohteve - ne poštuje vas. Sigurno ne želite da u njenim očima budete potrčko, koji joj je uvek na usluzi. Žene koja se ponašaju poput zvezde, a svog muškarca tretiraju kaogubitnika, ne mogu biti dobri partneri. 

  Ne dozvolite da budete pored žene koja uvek želi da uradi samo ono što naumi, jer je tu ravnopravnost u vezi i zdrav odnos nemoguća misija.

 2. 6 Žene koje se stalno žale na partnere

  Vi niste lepim tonom rekli nešto što ona ne želi da čuje, niste je zagrlili kada joj je to bilo potrebno, niste stavili čašu na pravo mesto, obukli ste majicu koja joj se ne sviđa, disali ste previše glasno. Žalbama nema kraja, jer ona uvek nađe nešto zbog čega može da vam prigovori. To su žene koje jednostavno nisu sa partnerima zato što ih vole zbog onoga što ti muškarac jesu, već zbog onoga što one žele da oni budu

  Ukoliko im nešto nije po volji one će vam plakanjem, vikom ili mirnim tonom prigovoriti zbog najbanalnije sitnice. Neretko muškarac zbog stalnih pridika gubi samopouzdanje i stvara gard prema svojoj nežnijoj polovini, koja i ne pokazuje mnogo tu svoju nežnu stranu. 

  Suprotstavite joj se jasno i glasno i recite da završi jednom zauvek sa stalnim žalbama pre nego što vi završite svaku dalju priču sa njom.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in

Hey! Hvala što ste podijelili ovaj članak sa prijateljima!

Ne propustite najnovije i najpopularnije novosti.
Kliknite na LIKE i pratite nas na Facebooku.