SAMO ZA MUŠKE OČI: 10+ tipova žena koje nikada ne treba da oženite! OVO JE DEFINITIVNO NAJGORA BR.7


Kada se zaljube, muškarci su često slepi i za najprostije stvari, koje ukazuju da je devojka sa kojoj su u vezi opasna zona, koja će im doneti više štete nego koristi

Ona zna da preuzme stvari u svoje ruke, ima svoje ja i nije dosadna klimačica glavom, koja se smeška na sve što on kaže. Ona je, takođe, samosvesna, ceni sebe često i previše, ali je to čini seksepilnijom. Dragi muškarci, malo više opreza i dublje analize nekada su i više nego poželjne, jer vaša femme fatale je možda fatalna greška. Ukoliko ima neke od ovih osobina razmislite dva puta.

 1. 1 Žene koje žele potpunu kontrolu


  Lepo je kada je ona prava lavica u krevetu i jasno stavlja do zna da zna šta želi. Volite da joj prepustite kontrolu i uživate da ona zavodi vas. Međutim, pazite da ta želja za kontrolom ne postane preterano dominantna i pređe u naviku, koja će vas odbiti od nje. 

  Žene koje teže sa dominacijom u svakom trenutku žele sebe da pokažu kao superiorna bića, jer su zapravo isuvišenesigurne i nezadovoljne sobom. Jake osobe svesne svojih kvaliteta nikada nemaju potrebu da upiru u oči muškarcu dirigentsku palicu kojom ga dresiraju. 

  Zato, žena koja prosto vapi da stvari uvek drži pod kontrolom i predstavlja se kao opasnica koju niko ne sme da nasamari, zapravo i sama sebe teško može da podnese i tako se ponaša kako bi sakrila svoje slabosti.

 2. 2 Žene koje žude za novcem

  Ukoliko krenete u šoping, a vi slučajno zaboravite novčanik, ona će pre kupovinu odložiti za drugi put, nego potrošiti makar malo svog novca. Takve žene, takođe, često govore muškarcima šta žele imati kako bi im oni to kupili i zaljubljene su u sve materijalne stvari sveta. 

  Nju će više oduševiti upakovan poklon, nego svi vaši poljupci i strastveni zagrljaji. Kada imate slobodno vreme, njoj nije dovoljno da sedite kući i vodite ljubav, već je odlazak u skupocen restoran neophodan kako bi ona bila apsolutno zadovoljna. 

  Za takve žene luksuz je najvažnijii one će svog muškarca prvom prilikom zameniti bogatijim.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in

Hey! Hvala što ste podijelili ovaj članak sa prijateljima!

Ne propustite najnovije i najpopularnije novosti.
Kliknite na LIKE i pratite nas na Facebooku.