OVAJ VIDEO JEDNOSTAVNO MORATE POGLEDATI: Reklama koja će muškarce natjerati da se prime posla i pomažu svojim ženama u kući

Podijelite teret...


PODIJELITE TERET

#ShareTheLoad, što bi u prijevodu bilo, podijelite teret, naziv je reklame koju je snimila agencija iz Mumbaija, a njome se pokušalo ukazati na svakodnevni život žena, piše Little Things. Ako je suditi po tome kakav je hit postala, u tome se i uspjelo.

Ono što ćete vidjeti u reklami jest žena u glavnoj ulozi koja radi puno radno vrijeme, odgovorna je za odgoj sina i red u domu, dok njezin suprug sjedi i gleda televiziju.

Naime, reklama je uspjela deterdžent za rublje pretvoriti u moćnu poruku o dvostrukim standardima koji postoje između žena i muškaraca.

U reklami se pojavljuje otac žene koja je glavni lik, kada on u jednom trenutku shvati da je ponašanje u njegovoj kući preslikano i na život njegove kćeri. On zbog toga postane tužan pa odluči promijeniti svoj način života.

Reklama je zapravo njegovo pismo isprike njegovoj kćeri i supruzi, ali i ženama diljem svijeta. U Indiji se i danas smatra kako je ženino mjesto u kuhinji, no ova reklama potiče njihove muževe na promjene – da pomažu svojim ženama te da se vrati ravnopravnost unutar obitelji.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in

Hey! Hvala što ste podijelili ovaj članak sa prijateljima!

Ne propustite najnovije i najpopularnije novosti.
Kliknite na LIKE i pratite nas na Facebooku.