OGADILA SAM SE SAMA SEBI: ZA GODINU DANA SAM SPAVALA SA 12 MUŠKARACA, BILO IH JE VIŠE ODJEDNOM, NOZDRVE SAM SPRŽILA OD DROGE! DOTAKLA SAM DNO!


Kako izgleda kada neko dotakne dno, kada se ogadi sam sebi i kada poželi da promeni život iz korena. Srećom po ovu devojku, njena nepromišljenost nema posledice.
Ova devojka je mesecima pokušavala da oprosti sama sebi. Sve je počelo kada je dotakla dno – u krevetu sa nepoznatim muškarcima i nozdrvom sprženom od droge.

“Probudila sam se u tuđem krevetu, između dva gola muškarca. Bila sam ošamućena kao da sam celo veče mešala “jeger” i pivo, a nos me je mnogo pekao. Uzimala sam kokain! Setila sam se umotane novčanice i pitanja:

“Osećaš li se drugačije?” A, ukus u ustima mi je, u najmanju ruku bio kao da sam žvakala duvan.

Protrljala sam oči i pogledala u lica muškaraca sa kojima sam imala seks prethodno veče. Sa leve strane je bio klasični predator, lik kakav mi se nikad ne bi svideo. A, sa desne… Dečko moje drugarice.

Zgrabila sam odeću, otrčala u toalet i počela da povraćam. Nisam prestajala dok jedina stvar koja je ostala u mom stomaku nije bila krivica. Ona nije htela da ode.

Tada sam shvatila koliko jako psiha može da utiče na telo – stomak mi je goreo nedeljama.

Godinu dana pre tog jutra, izašla sam iz veze u kojoj me je sve gušilo. Tada sam konačno, posle mnogo vremena, osetila slobodu. Bila sam uzbuđena i želela sam da flertujem, da se ljubim i odem u krevet sa nekim momkom. Zapravo, to sam i radila, u periodu od oktobra 2014. do maja 2015.

  1. 1 VEZE NA JEDNU NOĆ


    Prošetala bih do kuće oko 10 ujutro, sa čupavom kosom, štiklama, koje sam nosila veče pre, u ruci… Veze za jedno veče su me opuštale i bile su zabavne, ali ne toliko česte. Možda jednom ili dva puta mesečno sam to radila. Uvek je bilo sa potpunim strancem, uvek sam bila pijana i nikad nisam imala zaštitu. Takav život se činio zabavnim neko vreme, ali sa letom došli su i problemi.

    Počela sam da radim u jednom baru, da zaradim neki dinar i ubijem slobodno vreme. Dakle, bila sam okružena alkoholom – većinu pića sam pila za džabe, a gosti – koji su bili uglavnom muškarci, su sve vreme flertovali sa mnom. Nesvesno sam sebe stavila u srce opasnosti. Sa mojim slabostima, trebalo je da znam kako će se to završiti po mene.

    Ali, da budem iskrena… Obožavala sam pažnju svih tih muškaraca! Stalno su mi govorili da sam lepa, pitali me da li mogu da sačekaju kraj moje smene da me otprate kući. Naravno, vremenom sam počela da odgovaram na njihovo flertovanje, ali sam se trudila da budem pažljiva pri izboru.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in

Hey! Hvala što ste podijelili ovaj članak sa prijateljima!

Ne propustite najnovije i najpopularnije novosti.
Kliknite na LIKE i pratite nas na Facebooku.