OBJAVLJEN VELIKI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: Precizna prognoza za svaki znak, JEDNOM ZNAKU SE NE PIŠE DOBRO!


2018. godina je na pragu – pravo vrijeme da saznamo šta su nam zvijezde pripremile na polju karijere, ljubavi, finansija, zdravlja i porodice!

Pronađite svoj znak i otkrijte šta vama poručuje godišnji horoskop za 2018. godinu!

 1. 1 OVAN

  Ovnovi su entuzijasti u ljubavi, kada se zaljube, partner za njih predstavlja centar svijeta. Svaka nova ljubav za Ovnove je divna kao i prva, počinju je sa istim žarom. Ponekad su neumjereni, suviše agresivno ispoljavaju svoja osjećanja, tako da mogu da preplaše partnera. Obožavaju da koriste ljubavne fraze što partnera silno zabavlja. Strastvenost Ovnova je njihov dvosjekli mač, i treba da se čuvaju da od njega sami ne stradaju.
   
  U 2018. godini, Ovnovi bi mogli da završe određene važne odluke u životu. Stvari koje više nisu relevantne mogu biti odbačene. Ove godine postajete zreliji. Planete Saturn i Jupiter će djelovati u vašu korist da pokrenete stvari koje su vam dugoročno gledano najpogodnije. Tokom godine se očekuju neke žrtve sa vaše strane, kada je vaš lični život u pitanju. Iskoristite prilike dok vam se nađu na vašem putu. Promjene i još više promjena su u opticaju za Ovnove u ovom periodu.
   
  Tokom 2018. godine, planete Saturn i Jupiter blagosloviće obilno Ovnove. Saturn obećava naporan rad i Jupiter je tu za srećan rad i trebalo bi da stvorite ravnotežu između ove dvije stvari. Ove godine će se pojaviti fenomenalni rast vašeg profesionalnog napretka i vaše finansije će takođe uvećati više puta. Međutim, mir u kući bi mogao da vas zaobiđe, pa tom posvetite dosta pažnje i napora da prevaziđete svaku negativnu situaciju. Prvi kvartal 2018. biće veoma zahtjevan i naporan. Pazite i na nezgode na putovanjima.
   
  U periodu od marta do jula 2018. godine, Jupiter će bio retrogradan i to bi moglo da pokvari vaše finansije. Neočekivani trošak može vam se pojaviti, a možete očekivati i neke probleme sa zemljištem. Saturn je retrogradam između aprila i septembra i donosi velike velike promjene u karijeri Ovnova. Možda postoji potreba za nekim finansijskim prepravkama sa vaše strane. Držite se dalje od novih poduhvata dok je Saturn retrogradan. Između maja i novembra 2018. godine, Mars, vaš vladar će biti uzvišen i to utiče na vaše karijere. Ali onda budite oprezni u svojim potezima i proverite bilo šta što se događa oko vas.
   
  POSAO

   
  Karijera će ove godine biti zadovoljavajuća oblast za većinu Ovnova ove godine. Naravno, imali biste i prepreka, ali imaćete i hrabrosti da ih preskočte. Novi putevi rasta su vjerovatni u vašoj karijeri ove godine. Komunikacija i borba za opstanak su ključevi za sve to. Jupiter će vam pomoći da poboljšate svoje vještine i poboljšate svoju kreativnost.
  Oni koji su uključeni u profesije vezane za oblasti umetnosti, proizvodnje i prodaje dobijaju dobar podsticaj ovog perioda. Odnos sa vlastima i vršnjacima na vašem radnom mestu biće srdačniji i ispravniji. Očekujte unapređenja i povećanja isplata do kraja godine.
   
  LJUBAV I BRAK

   
  Ovnovi će u 2018. godini pokazivati vrlo jasan put u svom ljubavnom životu. Bolje ćete razumjeti svog partnera ili supružnika. Za neke od vas bi to bio kraj puta u dugom i nesrećnom odnosu, dok bi za druge to bio sladak početak. Ako ste već u vezi, sada će se tokom godine povećati osjećanja i strast koji su vezani za vašeg partnera.

  Sada biste mogli kontrolisati svoje emocije i zadržati partnera pod kontrolom. Između marta i juna, neki od vas bi mogli ući u dublju vezu ili jednostavno - drugu fazu? Međutim, ne dajte obećanja u koja niste sigurni.
   
  Odnosi će biti prilično intenzivni, i u tom slučaju budite odgovorni i donosite odluke na osnovu vaše savjesti. Nešto što vam je u prošlosti nanosilo bol kao i loše emocije nestaju i bićete slobodni.
   
  FINANSIJE
   
  Ovnovi će biti na putu ka finansijskom uspjehu ove godine. Naravno, prepreke dolaze u vidu gubitaka i dugova, međutim, lako biste mogli da ih riješite. Vaš osjećaj optimizma će biti dosta visok i stoga ćete moći glatko da plovite čak i kroz finansijsku oluju koja bi mogla da se desi. Preduzmite korake da preuredite svoj budžet kako biste bili uvijek u skladu sa svojim mogućnostima.

  Na kraju godine, vaši dugovi i negativne finansije kreću na bolje. Nađite različite načine prikupljanja sredstava kako biste stigli do stabilne finansijske situacije. Od novembra, Ovnovi će biti u stanju da se glatko kreću kroz svoje finansijske obaveze.
   
  ZDRAVLJE
   
  Opšte zdravlje i blagostanje Ovnova biće odlično tokom čitave godine. Iako vas Uran čini krhkim i sklonim zdravstvenim problemima, Jupiter je na vašoj strani i štiti vas od bilo kojih većih zdravstvenih komplikacija. Možete da povećate nivo energije ako preduzmete neke avanturama i putovanja prirodom.
  Slušajte svoju dušu i podmlađujte povremeno dušu i tijelo. Neka ograničenja treba da se praktikuju kada se radi o uživanjima u hrani kao i navikama za vježbanje. Nemojte da preterujete u bilo čemu. Meditacija i drugi oblici blagih treninga mogu se preduzeti kako bi se ublažio stres i rasteretio život.
   
  PORODICA
   
  U 2018. godini, Ovnovi će biti zadovoljni svojim porodičnim životom. Njihov društveni život biće dosta poboljšan. Međutim, neki od vas bi mogli biti prilično ranjivi baš zbog članova porodice, stoga se pobrinite da budete stabilni.

  Nemojte biti osjetljivi i djelujte oprezno. Ovo će biti period kada su za mnoge Ovnove dobi događaji na putu. Stoga će godina biti puna kupovine, putovanja i šta još sve ne sa porodicom. Budite veseli.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in

Hey! Hvala što ste podijelili ovaj članak sa prijateljima!

Ne propustite najnovije i najpopularnije novosti.
Kliknite na LIKE i pratite nas na Facebooku.