Muškarci koji se bave ovim zanimanjem su najbolji u krevetu (znaju se i najgori)


400 UDANIH žena sudjelovalo je u istraživanju magazina Redbook te se pokazalo da bi zanimanje kojim se muškarac bavi moglo imati utjecaja na njegove ljubavničke sposobnosti.

“Ne iznenađuje da ono što radite preko dana utječe i na ono što radite noću. Ako cijeli dan upravlja strojevima, velike su šanse da će znati ‘upravljati’ i ženskim tijelom. Ako se bavi poslom koji je veoma linearan, logičan, onda će i način na koji vodi ljubav vjerojatno biti nešto formalniji”, kaže seksualna terapeutkinja Linda De Villers.

Najbolje su prošli umjetnici, a najgore IT stručnjaci. Istraživanje je pokazalo sljedeće:

  1. 1 Umjetnici


    Njihove žene tvrde da su upravo oni najbolji ljubavnici. 45 posto njih tvrdi da im je seksualni život odličan te su tako završili na prvom mjestu. 100 posto njih reklo je da se umjetnici potrude oko predigre (no 13 posto žena se požalilo da im se čini da predigra traje "kao vječnost"). 73 posto njih u potpunosti uspije zadovoljiti svoje supruge.

  2. 2 Građevinari

    58 posto njih se seksa više od jednom tjedno (što je učestalo). 30 posto žena reklo je da bi voljele da su njihovi muževi građevinari ipak malo nježniji. Građevinari se najmanje trude oko oralnog seksa (40 posto njih ga ne pruža). Ipak, supruge kažu da su veoma "mazni" kad su u takvom raspoloženju. 57 posto njih reklo je da je seks "odličan" ili "više nego dobar". 

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in

Hey! Hvala što ste podijelili ovaj članak sa prijateljima!

Ne propustite najnovije i najpopularnije novosti.
Kliknite na LIKE i pratite nas na Facebooku.