Ako ovo vidite u KABINI za presvlačenje BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA! (VIDEO)


Ono što izgleda kao obična kuka za vješanje torbice ili odjevnog predmeta skriva mnogo zlokobniju namjeru:, naime, ona je i novo omiljeno oruđe perverznjaka …

Britanska policija upozorila je da je broj prijavljenih slučajeva voajerizma u javnim toaletima porastao nekoliko puta u posljednjih nekoliko mjeseci, i to ne samo u Britaniji, već širom svijeta. Razlog za to je nova špijunska kamera koja izgleda baš kao obična kuka.

Kuku za špijuniranje možete sasvim legalno da naručite preko interneta, a perverznjaci je potom instaliraju u toalete kafića, tržnih centara, kabine za presvlačenje u buticima, kao i u javne toalete, a nakon toga dijele fotografije i snimke žena na internetu, pišu strani mediji.

Detectives investigating hidden cameras in women’s restroomsDetectives in the Upper Keys are investigating three...

Posted by MCSO - Florida Keys on Dienstag, 31. Mai 2016
via

Policija upozorava sve koji primijete da se u kabini nalazi ovakva kuka momentalno izađu iz kabine i prijave slučaj.

Kuke u sebi imaju minijaturnu kameru koja snima kroz rupicu na vrhu plastike. Ko god da je postavio kuku kasnije može da dođe po nju i "skine" sve što je snimljeno na kompjuter.

Policija savjetuje da se kuke ne diraju, već da se se to prepusti njima, jer bi se tako lakše moglo doći do sumnjivca.  Na Jutjubu su se pojavili i video-sadržaji koji otkrivaju kako se te kamere koriste:

Credit

Izvor: novi.ba

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in

Hey! Hvala što ste podijelili ovaj članak sa prijateljima!

Ne propustite najnovije i najpopularnije novosti.
Kliknite na LIKE i pratite nas na Facebooku.